Rond kleed haken met streeppatroon

Kleden haken is erg leuk om te doen. Je kunt een vertrek van je huis helemaal inrichten naar jouw smaak. Niet langer uren zoeken naar dat die ene perfecte accessoire om de woonkamer af te maken. Haak het lekker zelf. Ideale manier om het nuttige met het aangename te combineren. Met dit patroon kun je een rond kleed haken met streeppatroon.

Dit kleed wordt met veel verschillende kleuren gehaakt en ziet er lekker fris uit. Je kunt natuurlijk ook minder kleuren kiezen of slechts één.

Koop wol bij Ouderwets Garen

Rond kleed haken met streeppatroon

Maten  94 cm
Garen  Drops Eskimo
Haaknaalden  8 mm
Stekenproef  8 v / stk in de breedte zijn 10 cm
Steken  lossen; vasten; stokjes; dubbele stokjes

Rond kleed haken met streeppatroonDit kleed wordt gehaakt met Drops Eskimo. Een erg mooi garen waar je laatst ook al het patroon voor een kleed met zigzagpatroon van zag langskomen. Drops Eskimo is een 100% wol garen dat lekker dik en warm is. Daarnaast is het ook nog eens perfect geschikt voor het vilten. Dit garen moet met de hand gewassen worden op maximaal 30 graden. Het garen is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren dus je kunt combineren wat je wilt. Wees dus vooral niet beperkt tot de genoemde kleuren in de werkbeschrijving.

Zoals je van Garnstudio gewend bent, is de beschrijving erg duidelijk en uitgebreid. Er wordt toer voor toer beschreven welke steken gehaakt moeten worden. Daarnaast zijn er telpatronen opgenomen met daarin een schematisch overzicht van de steken. Het leuke van deze telpatronen is dat je deze ook op andere projecten kunt toepassen. Versier eens een kussen of een tas met dit mooie patroon.

Garen Prijs
Drops Eskimo Uni Colour (50 gr) €2,15  Bestel nu*
Drops Eskimo Mix (50 gr) €2,45  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts