Kleurrijke cadeautjes haken

Dagdeal (336x280)

Kleurrijke cadeautjes haken van Margriet de Muinck levert precies wat de titel belooft. In het boekje staan elf haakpatronen waarmee je onder andere een vliegengordijn, uiltje, bloemen en een corsage. Alle projecten zijn lekker kleurig en handzaam; ideaal dus om cadeau te geven aan iemand.

Aan het begin van het boekje staan de gebruikte haaksteken en technieken uitgelegd. Daardoor is het boekje ook voor beginnende haaksters uitermate geschikt.

De elf haakpatronen zijn voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en mooie kleurenfoto zodat je een goed beeld hebt van het eindresultaat. Als je de patroontjes eenmaal onder de knie hebt kun je ze in no-time haken. Vanwege de afmetingen van de meeste haakpatroontjes zijn deze ideaal om restjes haakgaren op te maken.

Gevorderde haaksters zullen weinig uitdaging in het boekje vinden en al wel bekend zijn met alle gebruikte technieken. De patronen in het boek zullen ook al wel bekend zijn bij veel haaksters. Niettemin is het een leuk boekje om te hebben of om cadeau te doen aan iemand die net begonnen is met haken.

Kleurrijke cadeautjes haken

Auteur  Margriet de Muinck
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  januari 2015
Pagina’s  48
Patronen  11
ISBN  9058772519
Prijs  € 9,95
Kleurrijke cadeautjes haken
Recent Posts