Kleedje haken met kantpatroon

Een leuk en eenvoudig patroontje tussendoor: kleedje haken met kantpatroon. Dit kleed heeft een mooie ster die met een kantpatroon gehaakt wordt. Dit kleed is ideaal om een badkamer of slaapkamer op te fleuren. Kies een kleur die mooi past bij de rest van het interieur.

Het kleed wordt gehaakt met Drops Paris, dit is een 100% katoen garen dat in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Vrijwel alle kleuren van de regenboog zitten er tussen.

Koop wol bij Ouderwets Garen
Maten  84 cm
Garen  Drops Paris
Haaknaalden  7 mm
Stekenproef  10 stk en 5,5 toeren zijn 10 cm
Steken  lossen; stokjes

Kleedje haken met kantpatroon

Kleedje haken met kantpatroonHet kleed wordt met twee draden in de rondte gehaakt met Drops Paris. In de beschrijving is voor geel gekozen, maar je kunt ook andere kleuren gebruiken.

Afhankelijk van het getijde of je eigen interieur pas je de kleur aan. Zo kun je ook regelmatig wisselen van kleed, of verschillende ruimtes een andere kleur geven.

De werkbeschrijving bevat drie telpatronen. Deze dienen, na het haken van een cirkel, in de juiste volgorde te worden gehaakt. Er is ook een uitleg opgenomen van de gebruikte symbolen voor de haaksters die hier nog niet aan gewend zijn. Of misschien andere symbolen gewend zijn.

Het leuke is dat je de telpatronen natuurlijk ook voor andere projecten kunt gebruiken. Je kunt ook doorgaan met haken en er een groter kleed van maken. Er is genoeg keus!

Garen Prijs
Drops Paris (50 gr) €1,55  Bestel nu*
Drops Paris Recycled Denim (50 gr) €1,30  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts