Sieraden haken van Marcella Mercks

Dagdeal (336x280)

Als je de grenzen van het haken eens wilt verruimen en verder wilt kijken dan alleen knuffeltjes, tassen en kleding is dit een leuk boek. In Sieraden haken van Marcella Mercks vind je patronen voor verschillende soorten sieraden zoals: kettingen, armbanden en ringen.

Alle soorten sieraden worden op verschillende manieren gehaakt en aangekleed. Bijvoorbeeld met een schelpje, ijsje, bloemen of Oud-Hollands.

Het boek begint met een uitgebreide inleiding tips en technieken met duidelijke afbeeldingen. Vervolgens volgen de haakpatronen die zijn voorzien van mooie grote afbeeldingen en een werkbeschrijving.

Afgezien van de Oud-Hollandse sieraden zijn de te haken sieraden modern en fris. Hierdoor is het niet alleen leuk om voor jezelf maar ook met de (klein)kinderen te doen.

Het niveau van het boek ligt vrij laag en is daarom leuk voor beginners. Gevorderde haaksters zullen waarschijnlijk weinig uitdaging in dit boek vinden. Voor hen is dit boek vooral leuk om eens “iets anders” met haken te doen.

Sieraden haken van Marcella Mercks

Auteur  Marcella Mercks
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  maart 2012
Pagina’s  48
Patronen  23
ISBN  9058779440
Prijs  € 9,95
Sieraden haken van Marcella Mercks
Weekdeals (728x90)
Recent Posts