Kransen Haken van Marjolein Flick

Voor elk seizoen kun je wel een mooie krans gebruiken. Daarom is het boek Kransen Haken van Marjolein Flick een uitkomst. In het boek vind je vijf patronen voor kransen. Voor elk seizoen – lente, zomer, herfst en winter – één en nog een extra krans voor Valentijnsdag. Deze kransen vormen de basis waar je verschillende gehaakte vormen aanhangt.

Met dit boek haal je dus niet slechts vijf patronen in huis, maar vijf grote projecten. Het boek staat verder nog boordevol kleine patroontjes.

Dagdeal (336x280)

Denk aan haakpatronen voor bloemen, blaadjes, bijen en een bijenkorf voor de lente. Verschillende aardbeien, bloemen en vlinders voor de zomerkrans. Paddenstoelen en spinnen voor de herfstkrans. Sneeuwpoppen voor de winterkrans. Duifjes en hartjes voor de Valentijnsdag krans. Naast de kleine patronen voor elke krans zijn er nog meer patronen aan toegevoegd. Zoals een bladwijzer en een broche.

De rode lijn in het boek is met kleine onderdelen iets groters aanvullen. Het is dus een leuke afwisseling tussen heel klein, fijn werk en grotere stukken haken. Ideaal voor haaksters die graag afwisseling hebben.

Kransen Haken is geschreven voor Marjolein Flick en geïllustreerd door Christel Krukkert. Beiden zijn natuurlijk bekend in de haakwereld en de kwaliteit van dit boek is dan ook goed. Meer informatie over Marjolein lees je op haar website: de Haakbaak.

Het boek is – op het moment van schrijven – voor € 14,95 te koop bij de grotere boekhandels en Bol.com.

Kransen Haken van Marjolein Flick

Auteur  Marjolein Flick
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  –
Pagina’s  64
Patronen  5 kransen
ISBN  9462501211
Prijs  € 14.95
Kransen Haken van Marjolein Flick
Weekdeals (728x90)
Recent Posts