Haakparty op de boerderij

Dagdeal (336x280)

Knuffels haken en andere dieren haken blijft ongelofelijk populair. Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens hartstikke leuk om cadeau te doen. Christel Krukkert maakt ons leven daarom een stukje makkelijker en vooral leuker met Haakparty op de boerderij.

In dit kleine boekje vind je maar liefst elf haakpatronen voor verschillende boerderijdieren. De dieren die je onder andere gaat haken zijn een konijn, geitje, koe, schaap en varkentjes.

Alle haakpatronen zijn voorzien van een duidelijke beschrijving en mooie grote foto van het eindproduct zodat je weet wat je gaat maken. Aan het begin van het boek staat ook de basis van het haken uitgelegd zodat absolute beginners er ook mee aan de slag kunnen.

Omdat de projecten uiteen lopen van redelijk eenvoudig tot ingewikkeld is er voor iedereen voldoende te haken. Beginners worden ook met elk project beter zodat het volgende project makkelijker wordt.

Het is een erg leuk boek waarmee je zelf in de kortste tijd de leukste diertjes haakt. Onze favoriet is de familie kip en die van jullie? Laat het ons weten op Facebook!

Haakparty op de boerderij

Auteur  Christel Krukkert
Taal  Nederlands
Verschijningsdatum  februari 2013
Pagina’s  48
Patronen  11
ISBN  9058772195
Prijs  € 9,95
Haakparty op de boerderij
Weekdeals (728x90)
Recent Posts