Strandtas haken voor beginners

Een strandtas haken voor beginners doe je met dit leuke gratis haakpatroon. Deze strandtas wordt gehaakt van twee bollen garen van verschillende kleuren. Deze tas is ideaal om te gebruiken voor het strand. Maar ook geschikt voor de boodschappen of gewoon een dagje de deur uit.

Het is een eenvoudig patroon dat goed te doen is voor beginners. Het patroon is voorzien van een uitgebreide beschrijving en duidelijke grafieken.

Koop wol bij Ouderwets Garen

Strandtas haken voor beginners

Garen  Katia Big Ribbon
Garen (hoeveelheid)  2 bollen
Garen (kosten)  € 17,60
Breinaalden  8 mm
Stekenproef  7,5 st en 9 nld zijn 10 cm
Steken vasten; lossen; halve vasten; hengels; meerderen

Strandtas haken voor beginnersDe tas wordt gehaakt van twee bollen Big Ribbon van Katia. Dit is een mooi katoenen garen dat ideaal is om stevige artikelen te haken. Ideaal dus voor een tas die tegen een stootje moet kunnen. Big Ribbon is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Tot slot is dit garen ook nog machine wasbaar op 30 graden.

Om deze tas te haken, maak je gebruik van drie steken: vasten, lossen en halve vasten. Daarnaast moet je volgens twee verschillende grafieken haken. Daarop staat precies uitgebeeld wat je moet doen. Neem het patroon eerst goed door, zodat je niet per ongeluk een stap over het hoofd ziet.

Garen Prijs
Katia Big Ribbon €8,80  Bestel nu*

*De garens worden verkocht op OuderwetsGaren.nl waar wij garens verkopen. Dus je bestelt gewoon vertrouwd via ons, maar dan op een andere website.

Recommended Posts